Të nderuar kolegë, bashkëpunëtorë e mbështetës, Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim ka kënaqësinë të ndajë me ju lajmin për ngritjen e Qendrës Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile në Shqipëri, financuar nga Bashkimi... Më shumë

Dëshironi të bëheni qytetar aktiv apo aktivist i shoqërisë civile?! Keni një ide inovatore që synon të përmirësojë qeverisjen lokale, të rrisë transparencën dhe llogaridhënien e institucioneve publike, promovojë dhe mbështesë përfshirjen e të rinjve... Më shumë

Dëshironi të bëheni qytetar aktiv apo aktivist i shoqërisë civile?! Keni një ide inovatore që synon të përmirësojë qeverisjen lokale, të rrisë transparencën dhe llogaridhënien e institucioneve publike, promovojë dhe mbështesë përfshirjen e të rinjve dhe të... Më shumë

Rrjeti “Youth Bank Hub për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë”, ku Partnerët Shqipëri bën pjesë së bashku me katër organizata partnere, lançon thirrjen për aplikime “Mbështetje me grante dhe trainime për forcimin e kapaciteteve të organizatave të shoqërisë civile... Më shumë

Ju ftojmë të njiheni me disa nga nismat e aktivitetet më të fundit të Partnerëve Shqipëri, pasqyruar në edicionin e ri të gazetës... Më shumë

Partnerët Shqipëri organizoi në datën 1 dhjetor ceremoninë gala ku u shpallën fituesit e konkursit “Çmimi i Filantropisë 2017”. Prej vitit 2011 Partnerët Shqipëri organizon këtë konkurs publik mbarë kombëtar, për të vlerësuar dhe shprehur mirënjohjen e... Më shumë

Vështrim mbi #Filantropinë është buletin 3 mujor me lajme dhe fakte mbi aktivitetin filantropik në Shqipëri e më gjerë. Si pjesë e punës së saj për të promovuar filantropinë, që prej vitit 2015 Partnerët Shqipëri kryen  Më shumë

Partnerët Shqipëri ka kënaqësinë të prezantojë Raportin Vjetor 2016 që pasqyron aktivitetet dhe arritjet tona kryesore gjatë vitit të kaluar. Klikoni linkun më poshtë për të shfletuar  Më shumë

Partnerët Shqipëri në kuadër të Projektit LevizAlbania organizon trajnimin Online me temë “Planifikimi Strategjik”. Trajnimi do të zhvillohet ditën e enjte, datë 2 nëntor 2017, ora 10:00 – 13:00 Qëllimi i... Më shumë

Partnerët Shqipëri, në kuadër të Projektit LevizAlbania, organizon Sesionin Online “Prezantimi i eksperiencave dhe praktikave më të mira, për forcimin e demokracisë vendore”. Ekspertë nga Instituti për Kërkime dhe Analiza Politikash nga Lituania do të... Më shumë