Festivali Mbarëkombëtar Teatror të shkollave të mesme Shqip 2016

Shoqata e Artisteve te Rinj te Skenes SHARS dhe Albanian Comunity Assist ACA ne bashkepunim me UNFPA dhe Bashkine Tirane oganizojne Festivalin Mbarekombetar Teatror te shkollave te mesme Shqip 2016. Ne kete Festival marrin pjese 7 qytete te Shqiperise Tirane, Shkoder, Durres, Fier, Vlore, Korce dhe Sarande. Si dhe 3 qytete nga trojet e tjera shqipfolese; Kosove; Rohovec, Maqedoni; Tetove, Mali I Zi; Tuz. Shfaqjet e ketij Festivali do te performohen ne Sallen Black Box te Universitetit te Arteve nga datat 3 deri ne 16 maj, ditet e shtuna dhe te djela do te jene pushim.

Për më shumë informacion dhe për t’u bërë pjesë e këtij eventi klikoni këtu.

12994318_994390783931146_6662499910333091719_n