Partnerët Shqipëri lancon faqen e re

Kemi kënaqësinë të lancojmë faqen e Partnerëve Shqipëri në internet, të ridizenjuar. Ndonese faqja eshte ende duke u plotesuar me gjithe informacionin e ketyre viteve pune te Partnereve Shqiperi, ju mund te gjeni ne te informacionet kryesore dhe zhvillimet e fundit tona. Për të vizituar dhe ndjekur faqen klikoni në linkun www.partnersalbania.org