Njoftim nga Jonathan Center - 21 Mars, Dita Botërore e Sindromës Down

Po afron 21 Marsi, Dita Boterore e Sindromes Down, dhe per te katertin vit tanime ne Shqiperi, qe prej vitit kur UN e njohu 21-Marsin si te tille, Jonathan Center do te organizoje serisht aktivitete ndergjegjesimi.

Me rastin e Dites Boterore te Sindromes Down, 21 Mars, hapim fushaten shume corape (https://www.worlddownsyndromeday.org/lots-of-socks).

Ftojme Organizata apo Individe qe t’i bashkohen fushates sone serisht kete vit. Duke filluar nga java tjeter do te kemi corape me ngjyra per ju 400 lek per pale dhe nese porosisni mbi 100 cope, 350 lek per pale.

Nese doni te jeni partneret tane ne aktivitetet e tjera te 21 Marsit, ju ftojme te na kontaktoni me e-mail në info(at)downsyndromealbania.com, ne FB https://www.facebook.com/JonathanCenterAlbania ose telefon  +355682019727.

Ju mirëpresim!

Jonathan Center, Tirana, Albania
www.downsyndromealbania.com
info(at)downsyndromealbania.com