Partnerët Shqipëri prezanton Raportin Vjetor 2015

Partnerët Shqipëri prezanton Raportin Vjetor 2015!

Partnerët Shqipëri prezanton Raportin Vjetor 2015 ku pasqyrohet progresi ynë gjatë vitit të shkuar. Ndërsa krenohemi për të gjitha arritjet dhe sukseset e punës sonë, dëshirojmë të shprehim mirënjohjen dhe vlerësimin për të gjithë partnerët dhe bashkëpunëtorët për pjesëmarrjen dhe mbështetjen e tyre të vazhdueshme.

Klikoni këtu për të shfletuar Raportin

raporti_vjetor_2015