PARTNERËT SHQIPËRI, RAPORTI VJETOR 2018

Partnerët Shqipëri ka kënaqësinë të ndajë RAPORTIN VJETOR 2018, i cili thekson disa nga arritjet kryesore gjatë vitit të kaluar.

Nëpërmjet këtij raporti PSh dëshiron të shprehi mirënjohjen dhe falenderimin për të gjithë partnerët dhe mbështetësit për besimin dhe bashkëpunimin, duke e bërë 2018-ën një tjetër vit të suksesshëm për organizatën.

Linku i raportit: https://bit.ly/2MGxcwo