PARTNERËT SHQIPËRI SHPALL KONKURSIN “ÇMIMI I FILANTROPISË 2017”

PARTNERËT SHQIPËRI SHPALL KONKURSIN “ÇMIMI I FILANTROPISË 2017”

Partnerët Shqipëri shpall të hapur konkursin Cmimi Filantropisë 2017!

Çmimi i Filantropisë është një aktivitet i përvitshëm që Partnerët Shqipëri organizon prej 2011, për të shprehur mirënjohjen dhe falenderimin tonë për individët dhe bizneset që kontribuojnë për përmirësimin e cilësisë së jetës në shoqërinë ku jetojmë.

Ftojmë të gjithë aktorët shoqërorë në Shqipëri dhe jashtë saj të marrin pjesë me propozimet e tyre për individë dhe kompani biznesi që kanë dhënë dhe japin kontributin e tyre në të mirë të komunitetit dhe zhvillimit të tij në Shqipëri.

Klikoni këtu për t’u njohur me kriteret, kategoritë e çmimeve, afatet dhe formularin e aplikimit.