Të rejat e fundit

raporti

Partnerët Shqipëri ka kënaqësinë të ndajë RAPORTIN VJETOR 2018, i cili thekson disa nga arritjet kryesore gjatë vitit të kaluar. Nëpërmjet këtij raporti PSh dëshiron të shprehi mirënjohjen dhe falenderimin për të gjithë partnerët dhe mbështetësit... Me shume...

Të nderuar kolegë, bashkëpunëtorë e mbështetës, Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim ka kënaqësinë të ndajë me ju lajmin për ngritjen e Qendrës Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile në Shqipëri, financuar nga Bashkimi... Me shume...

Dëshironi të bëheni qytetar aktiv apo aktivist i shoqërisë civile?! Keni një ide inovatore që synon të përmirësojë qeverisjen lokale, të rrisë transparencën dhe llogaridhënien e institucioneve publike, promovojë dhe mbështesë përfshirjen e të rinjve dhe të rejave në... Me shume...

Dëshironi të bëheni qytetar aktiv apo aktivist i shoqërisë civile?! Keni një ide inovatore që synon të përmirësojë qeverisjen lokale, të rrisë transparencën dhe llogaridhënien e institucioneve publike, promovojë dhe mbështesë përfshirjen e të rinjve dhe të rejave në... Me shume...

Dëshironi të bëheni qytetar aktiv apo aktivist i shoqërisë civile?! Keni një ide inovatore që synon të përmirësojë qeverisjen lokale, të rrisë transparencën dhe llogaridhënien e institucioneve publike, promovojë dhe mbështesë përfshirjen e të rinjve... Me shume...

Dëshironi të bëheni qytetar aktiv apo aktivist i shoqërisë civile?! Keni një ide inovatore që synon të përmirësojë qeverisjen lokale, të rrisë transparencën dhe llogaridhënien e institucioneve publike, promovojë dhe mbështesë përfshirjen e të rinjve dhe të... Me shume...

Rrjeti “Youth Bank Hub për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë”, ku Partnerët Shqipëri bën pjesë së bashku me katër organizata partnere, lançon thirrjen për aplikime “Mbështetje me grante dhe trainime për forcimin e kapaciteteve të organizatave të shoqërisë civile... Me shume...

Ju ftojmë të njiheni me disa nga nismat e aktivitetet më të fundit të Partnerëve Shqipëri, pasqyruar në edicionin e ri të gazetës... Me shume...

Partnerët Shqipëri organizoi në datën 1 dhjetor ceremoninë gala ku u shpallën fituesit e konkursit “Çmimi i Filantropisë 2017”. Prej vitit 2011 Partnerët Shqipëri organizon këtë konkurs publik mbarë kombëtar, për të vlerësuar dhe shprehur mirënjohjen e... Me shume...

Vështrim mbi #Filantropinë është buletin 3 mujor me lajme dhe fakte mbi aktivitetin filantropik në Shqipëri e më gjerë. Si pjesë e punës së saj për të promovuar filantropinë, që prej vitit 2015 Partnerët Shqipëri kryen  Me shume...

Partnerët Shqipëri ka kënaqësinë të prezantojë Raportin Vjetor 2016 që pasqyron aktivitetet dhe arritjet tona kryesore gjatë vitit të kaluar. Klikoni linkun më poshtë për të shfletuar  Me shume...

Partnerët Shqipëri në kuadër të Projektit LevizAlbania organizon trajnimin Online me temë “Planifikimi Strategjik”. Trajnimi do të zhvillohet ditën e enjte, datë 2 nëntor 2017, ora 10:00 – 13:00 Qëllimi i... Me shume...

Partnerët Shqipëri, në kuadër të Projektit LevizAlbania, organizon Sesionin Online “Prezantimi i eksperiencave dhe praktikave më të mira, për forcimin e demokracisë vendore”. Ekspertë nga Instituti për Kërkime dhe Analiza Politikash nga Lituania do të... Me shume...

Ju ftojmë të njiheni me disa nga nismat e aktivitetet më të fundit të Partnerëve Shqipëri, pasqyruar në edicionin e ri të gazetës... Me shume...

"Festivali i Solidaritetit” është një seri aktivitetesh që promovojnë mirëkuptimin, tolerancën, solidaritetin dhe mbështetjen mes njerëzve. “Festivali i Solidaritetit” po organizohet nga Partnerët Shqipëri në Shqipëri, dhe organizatat partnere në Bullgari, Serbi dhe... Me shume...

PARTNERËT SHQIPËRI SHPALL KONKURSIN “ÇMIMI I FILANTROPISË 2017” Partnerët Shqipëri shpall të hapur konkursin Cmimi Filantropisë 2017! Çmimi i Filantropisë është një aktivitet i përvitshëm që... Me shume...

Thirrje për Projekt Propozime Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim shpall Thirrjen për Projekt Propozime, në kuadër të skemës së granteve të projektit “C.A.U.S.E. – Përdorimi i Pronave të Konfiskuara për Sipërmarrje Sociale”. Ky projekt... Me shume...

Shfletoni edicionin më të fundit të gazetës së Partnerëve Shqipëri “Për një shoqëri më të zhvilluar”, ku mund të njheni me disa nga aktivitetet dhe nismat tona më të... Me shume...

Muzeu i Solidaritetit (www.museumofsolidarity.eu) është një pasqyrë virtuale rastesh solidariteti dhe kauzash sociale të mbështetura në Shqipëri, Bullgari, Hungari, Maqedoni, Poloni dhe Serbi. Partnerët Shqipëri ka identifikuar e... Me shume...

Partnerët Shqipëri iu bashkua fushatës së Food Bank Albania #SolidaritypërUshqim.  Në vetëm dy ditë, vullnetarët tanë arritën të mbledhin 400 kg ushqime të dhuruara nga qytetarët në disa prej supermarketeve të Tiranës. Ushqimet e mbledhura do të shpërndahen tek... Me shume...

Librat, lodrat dhe veshjet e mbledhura përmes nismës së Partnerëve Shqipëri “Bëj një fëmijë të lumtur”, iu dhuruan fëmijëve të Fshatit SOS dhe fëmijëve me aftësi ndryshe që frekuentojnë Qendrën Ditore “Qendrojmë së Bashku”. Kjo nismë ishte një nga... Me shume...

Partnerët Shqipëri mobilizuan disa kompani dhe një grup vullnetarësh të cilët dhuruan produkte të ndryshme për t’ia lehtësuar qëndrimin banorëve të Shtëpisë së të Moshuarve. Ata kaluan disa orë me të moshuarit, duke u dhuruar atyre një ditë ndryshe. Kjo vizitë u... Me shume...

Partnerët Shqipëri zhvilloi të premten, në datën 16 qershor 2017, një Diskutim mbi Solidaritetin, ku përfaqësues të shoqërisë civile, medias, biznesit dhe sektorit publik, ndanë eksperiencën dhe perspektivën e tyre mbi solidaritetin. Diskutimi u pasua nga “Ekspozita mbi... Me shume...

Ka një shumëllojshmëri perspektivash, modelesh dhe qasjesh që përdoren në planifikimin strategjik. Mënyra se si një plan strategjik zhvillohet, varet nga natyra, kultura dhe kompleksiteti i mjedisit në të cilin vepron organizata. Qëllimi i... Me shume...

Partnerët Shqipëri organizuan në datat 25-26 maj 2017 në... Me shume...

Në kuadër të “Festivalit të Solidaritetit”, një seri aktivitetesh për shprehjen e mbështetjes dhe solidarizimit shoqëror për kauza të ndryshme, Partnerët Shqipëri në bashkëpunim... Me shume...

Për të identifikuar qasjen e të rinjve ndaj solidaritetit dhe ndihmës për të tjerët, si dhe rolin që ata mund të ndërmarrin në komunitet, partnerët e projektit hartuan një kuiz... Me shume...

Në kuadër të punës së saj për fuqizimin e kapaciteteve të sektorit jo-fitimprurës, Partnerët Shqipëri fton organizatat e shoqërisë civile të aplikojnë në programin e saj më të ri që synon të kontribuojë në qëndrueshmërinë financiare të tyre përmes identifikimit... Me shume...

Akademia e OJF-ve vjen për të tretin vit radhazi, si një program i konsoliduar i cili ofron mundësi edukimi dhe zhvillimi për drejtues të OJF-ve në të gjithë vendin, nëpërmjet metodave më bashkëkohore të të mësuarit dhe përvojave shumëdimensionale të shkëmbimit të... Me shume...

Partnerët Shqipëri hap një proces konsultimi publik në lidhje me aktet nënligjore të Ligjit Nr.60/2016 “Për Sinjalizimin dhe Mbrojtjen e... Me shume...

Shoqata e Artisteve te Rinj te Skenes SHARS dhe Albanian Comunity Assist ACA ne bashkepunim me UNFPA dhe Bashkine Tirane oganizojne Festivalin Mbarekombetar Teatror te shkollave te mesme Shqip 2016. Ne kete Festival marrin pjese 7 qytete te Shqiperise Tirane, Shkoder, Durres, Fier, Vlore,... Me shume...

Kemi kënaqësinë të lancojmë faqen e Partnerëve Shqipëri në internet, të ridizenjuar. Ndonese faqja eshte ende duke u plotesuar me gjithe informacionin e ketyre viteve pune te Partnereve Shqiperi, ju mund te gjeni ne te informacionet kryesore dhe zhvillimet e fundit tona. Për të... Me shume...

Shfletoni edicionin më të fundit të gazetës së Partnerëve Shqipëri “Për një shoqëri më të zhvilluar”, ku mund të njheni me disa nga aktivitetet dhe nismat tona më të... Me shume...

Partnerët Shqipëri akordoi çmimet e vitit në Filantropi sot në mbrëmje, më datë 4 dhjetor, në mjediset e hotel Rogner në Tiranë. Çmimi i Filantropisë është një çmim në nivel mbarë kombëtar, që vlerëson dhe shpreh mirënjohjen e falenderimin për individët e... Me shume...

Vondacioni Fodafone Albania organizon për të 5-tin vit rradhazi dhe ju fton të bëheni pjesë e nismës “Vrapoj për fëmijët”. Nxitur nga nevoja për të ndihmuar fëmijët e diagnostifikuar me kancer që trajtohen në spitalin pediatrik në Tiranë, çdo vit organizohet një... Me shume...

Për një Shoqëri më të Zhvilluar"është një gazetë informative që Partnerët Shqipëri publikon një herë në tre muaj. Gazeta pasqyron jo vetëm arritjet, programet dhe aktivitetet e PSh por u shërben edhe institucioneve të tjera me të cilat Qendra... Me shume...

Partnerët Shqipëri prezanton Raportin Vjetor 2015! Partnerët Shqipëri prezanton Raportin Vjetor 2015 ku pasqyrohet progresi ynë gjatë vitit të shkuar. Ndërsa krenohemi për të gjitha arritjet dhe sukseset e punës sonë, dëshirojmë të shprehim mirënjohjen dhe... Me shume...

Njihuni me të dhëna mbi aktivitetin filantropik të zhvilluar në Shqipëri gjatë muajit gusht 2015. Partnerët Shqipëri po kryen monitorimin e këtij aktiviteti nëpërmjet monitorimit të medias dhe burimeve të informacionit nga institucionet publike dhe jo-publike.  Me shume...

Partnerët Shqipëri për të pestin vit rradhazi organizon Çmimin e Filantropisë! Ky aktivitet i përvitshëm synon të mos lërë në harresë këtë traditë të hershme dhe me vlera duke shprehur mirënjohjen dhe falenderimin tonë për individët, familjet apo... Me shume...

LEVIZAlbania - Njoftim për pozicion pune VACANCY: Media & Communication Expert Organization: LEVIZAlbania Employment Type: Full Time Contract duration: 1 year (with possibility of extension up to 3... Me shume...

Pas 15 vite aktivitet në Shqipëri, në funksion të ndërtimit të kapaciteteve institucionale e individuale në vend, nëpërmjet trainimit, hulumtimit dhe lehtësimit të proceseve në dhe ndërmjet sektorit të shoqërisë civile, institucioneve shtetërore dhe sektorit të biznesit,... Me shume...

LëvizAlbania - Njoftim për pozicion të lirë pune / Job Vacancy Announcement: Media & Communication Expert Location: Tirana, Albania Organization: LEVIZAlbania Employment Type: Full Time Contract duration: 01.09.2015 until 30.06.2019 Funded by: Swiss... Me shume...

LëvizAlbania - Njoftim për pozicion të lirë pune / Job Vacancy Announcement: Office Assistant and Bookkeeper (OAB) Location: Tirana, Albania Organization: LEVIZAlbania Employment Type: Full Time Contract duration: 01.09.2015 until 30.06.2019 Funded by: Swiss... Me shume...

Partnerët Shqipëri organizuan në datat 11-12 maj 2015 në Tiranë konkursin kombëtar “Ide të Gjelbërta 2015”. Konkursi Ide të Gjelbërta synon të mbështesë nisma biznesi që promovojnë përfshirjen sociale... Me shume...

Gjeni në linkun më poshtë një raport mbi opinionin publik për situatën parazgjedhore në Shqipëri. Raporti i... Me shume...

Projekti RisiAlbania ka hapur aplikimet për projekt-propozime për produktin turistik inovativ “RisiTuristike”. Ky konkurs i parë kombëtar i quajtur "Risi Turistike" për rajonin e Beratit dhe Shkodrës, synon të nxisë zhvillimin e produkteve të reja turistike. Produktet e... Me shume...

Qëllimi i konkursit kombëtar “Ide të Gjelbërta 2015” është që nëpërmjet një procesi konkurrues, organizatat e shoqërisë civile, ndërmarrjet sociale apo biznesi i vogël në vend të përfshihet në identifikimin, zgjedhjen, prioritizimin dhe mbështetjen... Me shume...

Po afron 21 Marsi, Dita Boterore e Sindromes Down, dhe per te katertin vit tanime ne Shqiperi, qe prej vitit kur UN e njohu 21-Marsin si te tille, Jonathan Center do te organizoje serisht aktivitete ndergjegjesimi. Me rastin e Dites Boterore te Sindromes Down, 21 Mars, hapim fushaten... Me shume...

Akademia e OJF-ve është iniciativa më e re e Partnerëve Shqipëri, një program i cili do të ofrojë mundësi edukimi dhe zhvillimi për drejtuesit e OJF-ve shqiptare. OJF-të në Shqipëri luajnë një rol domethënës në zhvillimin e vendit përmes shtrirjes së veprimtarisë... Me shume...

Job Vacancy: Intervention Manager The RisiAlbania Project is a project funded by the Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC) and implemented by the consortium consisting of HELVETAS Swiss Intercooperation and Partners Albania (PA). The overall goal of the... Me shume...

Partnerët Shqipëri prezanton Raportin Vjetor 2013 ku janë pasqyruar aktivitetet dhe rezultatet e punës së qendrës gjatë vitit 2013. Viti që shkoi ishte dinamik dhe sfidues por dhe një vit suksesesh dhe arritjesh të cilat kemi kënaqësinë t’i ndajmë me... Me shume...

Partnerët Shqipëri kanë kënaqësinë të ndajnë me ju edicionin e 54 të gazetës "Për një Shoqëri më të Zhvilluar", ku mund të njiheni me aktivitetet dhe projektet kryesore të PSH gjatë  tre-mujorit të dytë të vitit 2014. Klikoni këtu për të lexuar gazetën:  Me shume...

Nga 24 deri në 27 Korrik 2014, Rockefeller Brothers Fund organizoi në Shqipëri Forumin Rajonal të Vendeve të Ballkanit Perëndimor "Idetë e Gjelbërta 2014". Si pjesë e këtij eventi rajonal, 15 konkurentë nga Kosova, Mali i Zi, Maqedonia, Serbia e Shqipëria, prezantuan idetë... Me shume...

Shoqata Egnatia vazhdon takimet me banoret e zones se Parkut Kombetar, ku ne thelb ka qene zbatimi i kritereve per lejimin e ujit, per perdorim ne bujqesi nga subjektet qe ndertojne HEC-et ne... Me shume...

Junior Achievement of Albania fton te gjithe te interesuarit te aplikojne per t'u bere Mentore JA duke derguar formularin e regjistrimit (qe e gjeni ne http://junior-albania.org/... Me shume...

Në 24 Qershor 2014 Partnerët Shqipëri dhe UN Women prezantuan studimin “Zhvillimi i ndërmarrjeve sociale – Potencial për krijimin e vendeve të punës për grupet e disavantazhuara”. Aktiviteti organizohet në mjediset e Hotel Tirana International,... Me shume...

Partnerët Shqipëri në kuadër të projektit për Mbështetjen e Reformës Administrative Territoriale – STAR, mbështetur nga komuniteti i donatorëve ndërkombëtare (UNDP, USAID, Zyra e Bashkëpunimit Zviceran në Shqipëri, Ambasada Suedeze) po organizon një seri takimesh... Me shume...

Partnerët Shqipëri kanë kënaqësinë të ndajnë me ju edicionin e 53 të gazetës "Për një Shoqëri më të Zhvilluar", ku mund të njiheni me aktivitetet dhe projektet kryesore të PSH gjatë  tre-mujorit të parë të vitit 2014. Klikoni këtu për të lexuar... Me shume...

Në kuadër të punës për promovimin dhe zhvillimin e ndërmarrjeve sociale në Shqipëri, Partnerët Shqipëri, Qendra për Ndryshim dhe Manaxhim konflikti ka përgatitur këtë video informuese ku shpjegohet në mënyrë të thjeshtë qëllimi, forma e organizimit dhe funksionimi i... Me shume...